LET OP! Vanwege de Zomervakantie zijn wij gesloten vanaf 12-07-2019 t/m 30-07-2019. In deze periode versturen we geen bestellingen en zijn we niet bereikbaar. 5% KORTING met kortingcode ‘vak18’ op alles! Klik hier voor meer informatie.

Sunoco Supreme brandstof (25 Liter AFHALEN)

Dubbelklik op de afbeelding voor een groter formaat

Zoom Out
Zoom In

Meer afbeeldingen

Sunoco Supreme brandstof (25 Liter AFHALEN)

Wees de eerste! Review dit product

Op zoek naar racebrandstof voor je sprintscooter of racescooter? Wij hebben goede ervaringen met Sunoco brandstof. Bestel via onze webshop goedkoop een vat / drum van 25 Liter. LET OP! Alleen af te halen in Groningen op afspraak.

Beschikbaarheid: Op voorraad

€ 199,95
Details

Sunoco Supreme Leaded Race Fuel, vat van 25 liter om af te halen in Groningen.

25 liter Sunoco® Supreme™ is een racebrandstof met 115 octaan en deze brandstof is gelood. Geschikt voor dragrace (scootersprint) en andere hoogtoerige 2-takt motoren (meer dan 7000 toeren). Geschikt voor hoge compressieverhoudingen (tot 15:1) en V8 racemotoren. De snelle verbranding van Sunoco brandstof zorgt ervoor dat de benzine goed werkt bij 2-takt motoren en kan zorgen voor extra vermogen. 

Sunoco Supreme beschikt over een uitgebreid additievenpakket om de houdbaarheid te verbeteren door de opslagstabiliteit te verbeteren en de oxidatie tot een minimum te beperken. Het moet worden bewaard in ondoorzichtige, goed afgesloten vaten / drums en bij een stabiele temperatuur.
Wanneer de Sunoco brandstof op de juiste manier wordt bewaard, is de houdbaarheid van Sunoco Supreme langer dan 3 jaar.

Typische toepassingen voor MaxNOS racebrandstof - Distikstofoxide-injectiesystemen - Geforceerde inductiemotoren (turbo of supercharged) - Prestatiemotoren
Specificaties:

  • 115 RON (octaangetal voor onderzoek)
  • 109 MON (octaannummer motor)
  • 0% Oxygen

LET OP! Alleen af te halen op afspraak in Groningen. Graag online bestellen en betalen.

Misschien zijn deze product(en) ook iets voor jou