LET OP! Vanwege de Zomervakantie zijn wij gesloten vanaf 12-07-2019 t/m 30-07-2019. In deze periode versturen we geen bestellingen en zijn we niet bereikbaar. 5% KORTING met kortingcode ‘vak18’ op alles! Klik hier voor meer informatie.

Cilinder Ottopuntouno R18 70cc - Piaggio

Dubbelklik op de afbeelding voor een groter formaat

Zoom Out
Zoom In

Meer afbeeldingen

Cilinder Ottopuntouno R18 70cc - Piaggio

Wees de eerste! Review dit product

Ottopuntouno R18 70cc cilinder Piaggio, high-end racing cilinder voor dragrace, sprint en scooterrace. Zeer netjes afgewerkt en compleet geleverd inclusief uitlaatflens. Koop je Ottopuntouno racing parts bij Speed-parts.nl

Beschikbaarheid: Op voorraad

€ 520,95
Details

Complete 70cc cilinderkit van Ottopuntouno voor Piaggio. De Ottopuntouno R-18 cilinder heeft een 47,6 boring (70cc) en maakt gebruik van de standaard (originele) slag 39,3 mm van Piaggio en is geschikt voor een Piaggio carter.

Ottopuntouno cilinders zijn ontworpen met de modernste CAD-ontwerp- en verificatietechnieken waardoor een hoge nauwkeurigheid bij elke cilinder terug te vinden is.
De R18 cilinder Piaggio is voorzien van een nicasil wand en de rest van de cilinder is vervaardigd ui resistente nikkel-siliciumcoatings.
Vele onderdelen van de cilinderkit, zoals de losse binnenkop, buitenkop en uitlaatflens zijn verwerkt met moderne CNC-machines voor maximale precisie.

Uiteraard wordt de Ottopuntouno cilinder compleet geleverd met zuiger (Vertex), cilinderkop (binnen en buitenkop), pakkingen en een uitlaatflens omdat de aansluiting anders is dan andere cilinders.

Let op! In de buitenkop is geen aansluiting aanwezig voor een temperatuursensor, we raden aan een Koso adapter hiervoor te gebruiken, deze monteer je dan tussen een koelvloeistofslang en daar komt de sensor dan weer in.