LET OP! Vanwege Vakantie zijn wij gesloten vanaf 07-08-2020 t/m 12-08-2020. 5% EXTRA KORING met code 'vak2020' In deze periode zijn wij niet bereikbaar en versturen we geen bestellingen. Klik hier voor meer informatie

ScooterTube uitlaat voor Flangemount (FL) carters

Dubbelklik op de afbeelding voor een groter formaat

Zoom Out
Zoom In

Meer afbeeldingen

ScooterTube uitlaat voor Flangemount (FL) carters

Wees de eerste! Review dit product

Scootertube uitlaat voor Polini P.R.E.

Beschikbaarheid: ✔ Voorradig (1-3 werkdagen)

€ 399,98
Details

Nieuw en exclusief bij Speed-parts.nl verkrijgbaar. De handgemaakte uitlaten met een zeer mooie afwerking van ST, ookwel bekend als 'ScooterTube'.
Deze Italiaanse fabrikant van uitlaten specialiseert zich uitsluitend in handgemaakte uitlaten voor hoogtoerige cilinders.

Deze echte race-uitlaat is ontwikkeld voor de Polini P.R.E. cilinder en presteert optimaal. We zijn nog bezig met het testen op onze eigen testbank, maar de eerste indrukken en score's zijn zeer goed. Gemeten op een bewerkte Polini P.R.E. cilinder meer dan 27pk SAE.

Let op! Om discussie te voorkomen geld de volgende disclaimer;

"Het aangegeven vermogen is indicatief en is alleen bedoeld ter referentie. Er kunnen geen rechten aan ontleent worden.
Elke testbank is anders, ook al wordt er een correctiefactor aangehouden.
Wil je vermogen dan dien je zelf te testen en af te stellen. Elk essentieel onderdeel is van invloed op vermogen. Zo hangt het er onder andere ervan af hoe de cilinder getuned is, wat het volume van de krukasruimte (carter) is en welke brandstof gebruikt word."