Ontsteking PVL vrij programmeerbaar - Piaggio / C-one

Dubbelklik op de afbeelding voor een groter formaat

Zoom Out
Zoom In

Meer afbeeldingen

Ontsteking PVL vrij programmeerbaar - Piaggio / C-one

Wees de eerste! Review dit product

De programmeerbare versie van de superieure PVL ontsteking voor Piaggio 2-takt motoren. Ook passend op Malossi C-one en RC-one carters. PVL heeft zich al jaren bewezen in de Duitse motorsport maar ook in Nederland kom je steeds vaker een PVL ontsteking tegen. Dat is niet voor niets natuurlijk. Hoge kwaliteit door Duitse productie. Deze ontsteking is compleet zelf te programmeren, maak je eigen curve! Voor het programmeren heb je wel de software en programmeerkaart nodig. Zie de optionele producten bij deze ontsteking.

Beschikbaarheid: ✔ Voorradig (1-3 werkdagen)

€ 359,95
€ 359,95
Details

Complete vrij programmeerbare ontsteking van PVL voor Piaggio en C-one (Malossi), maar ook geschikt voor andere carters/blokken met een 94mm bevestiging.
Let op! Standaard levering is zonder grondplaat, heb je een standaard Piaggio carter dan dien je een grondplaat bij te bestellen. Zie ook opties. Voor een Malossi carter is dit niet nodig. Ook de software (Andromeda) en programmeerkaart (Pickit 2) zijn optioneel mee te bestellen. Deze heb je wel nodig als je zelf curves wil aanpassen, maar is in eerste instantie niet noodzakelijk omdat de CDI standaard al voorzien is van 2 bruikbare curves.

A-kwaliteit ontsteking van Duitse fabricaat, welke je tegenwoordig ook veel in Nederland tegenkomt. Door de gunstige eigenschappen en het gewicht van het vliegwiel, presteert deze ontsteking erg goed op hoogtoerige setups van 70cc en 100cc. Uiteraard ook geschikt voor grotere inhouden of 50cc. Deze set is compleet met CDI welke volledig zelf te programmeren is. Het afstellen is eigenlijk ook erg makkelijk. Wij raden wel aan om een micrometer te gebruiken, zodat je de voorontsteking goed in kan stellen. Uiteraard wordt ook de handleiding meegeleverd zodat je gelijk aan de slag kan en de ontsteking makkelijk kan monteren en afstellen.
LET OP! Het maken van curves vergt enige kennis! We bieden de ontsteking dan ook standaard aan zonder de software en programeerkaart, zodat je eventueel in de toekomst een andere curve kan laten programmeren door iemand die de software wel heeft.

Type: PVL vrij programmeerbaar
Passend op: Malossi C-one en Piaggio standaard carter mits de grondplaat wordt bijbesteld.

Leveringsomvang van de PVL programmeerbare ontsteking Piaggio

 • PVL Stator (het stilstaande deel, de ontsteking zelf)
 • PVL Rotor (het draaiende deel, het vliegwiel)
 • PVL Bobine (verzorgt een hoge vonkspanning)
 • PVL Programmeerbare CDI (592 201)
 • PVL Bougiekabel
 • PVL Bougiedop (401 222 5 kOhm, 0005611)
 • Montagehandleiding
 • Schroeven

Optioneel mee te bestellen:

 • Grondplaat voor 'normale' Piaggio 2-takt carters
 • Andomeda Software + Programmeerkaart


Als je losse onderdelen voor de PVL ontsteking nodig hebt, kun je die ook los bestellen. Zie voor losse PVL ontstekingen de gerelateerde producten op onze website.

Misschien zijn deze product(en) ook iets voor jou