LET OP! Vanwege de Zomervakantie zijn wij gesloten vanaf 12-07-2019 t/m 30-07-2019. In deze periode versturen we geen bestellingen en zijn we niet bereikbaar. 5% KORTING met kortingcode ‘vak18’ op alles! Klik hier voor meer informatie.

Jollymoto

Wij zijn officieel dealer van Jollymoto en leveren het gehele assortiment :

Scooters, Brommers, Motoren, Karts enz..

Jollymoto is een klein ambachtelijk bedrijf, ontstaan in 1978.

Het eerste Jollymoto product zag het daglicht in 1980: dit was een set van drie-in-één uitlaten, compleet met geluiddemper voor de Suzuki Gt380. Vanaf de eerste modellen zijn de speciale kenmerken van Jollymoto producten zeer duidelijk: verfijnde afwerkingen, nauwgezette handmatige werkprocessen en continue een stijging in de prestaties wat de klanten zeer gelukkig maakt.
Met een passie voor races wordt er voor de standaard productie bromfietsen en scooters uitlaten ontwikkeld met het race gen erin. De eerste officiële samenwerking begon in ' 81 met het Alpilatte-Team 250 kennis hier opgedaan werd gelijk verwerkt in de nieuwe producten.
Deelname in het 500 cc Wereldkampioenschap begon met Peppino Pattoni, de beroemde technicus en de Schepper van zijn eigen motorfietsen.  Net als de deelname aan de Europese 250 cc Championship begon Giuseppe Migliorini in 1984 met zeer goede resultaten.
In 1986 kwam Jollymoto met zijn bekendste product op de markt: de uitlaat speciaal gemaakt voor de bekende Yamaha RD-500LC. En deze is nog steeds in productie..
In 1986 met het Italiaanse kampioenschap op een TM 80CC werd Gianmarco Rossi  tweede en het volgende jaar reed hij weer in de 80cc klasse en won uiteindelijk de Europese titel. Dit werd vervolgens gevolgd door de overwinningen van Davide Trolli in het Europese 125 cc kampioenschap van 1987 en de World Championship in hetzelfde jaar. Het volgende jaar zag ook officiële samenwerking met team Italia met Benelli motoren.
Vandaag, is Jollymoto een bekend bedrijf in de sector vooral buiten Italië, met sterke markten in Europa en de Verenigde Staten. Het heeft altijd zijn fantasievolle ambachtelijke traditie behouden en blijft zijn eigen uitlaten produceren zorg als 20 jaar geleden, maar dan met de bijdrage van nieuwe technologieën en nog hogere kwaliteits controle.