LET OP! Vanwege het Coronavirus zijn er meer vertragingen bij vervoerders dan gewoonlijk. Wij verzoeken hiermee rekening te houden. Bedankt voor je begrip!

Twin Air

Twinair filters kenmerken zich al jaren door de unieke combinatie van een grof en een fijn filter met daarmee zeer goede resultaten. Ook in de motorcross worden daarom veel powerfilters van Twin Air gebruikt. Door deze configuratie kan een hoge doorstroomsnelheid + volume worden gecreerd met daarbij nog goede filterende eigenschappen. Wij hebben enkele veel voorkomende filters van TwinAir op voorraad maar we kunnen alles ervan leveren. Zie hier een overzicht van alle beschikbare Twinair filters.Mocht je een specifieke maat zoeken dan kunnen we die voor je bestellen. De gemiddelde levertijd is ongeveer 8 dagen.

 1. € 28,95

  TwinAir powerfilter voor scooters, brommers en motoren. Universeel te gebruiken. Aansluit diameter op carburateur 40mm. Geleverd met slangenklem en sticker. Zoek je een ander Twinair Powerfilter? Check dan alle Twinair filters. Meer informatie
 2. Normale prijs: € 29,95

  Speciale prijs € 26,95

  TwinAir powerfilter voor scooters, brommers en motoren. Universeel te gebruiken. Aansluit diameter op carburateur 45mm. Geleverd met slangenklem en sticker. Zoek je een ander Twinair Powerfilter? Check dan alle Twinair filters. Meer informatie
 3. € 33,95

  TwinAir powerfilter voor scooters, brommers en motoren. Universeel te gebruiken. Aansluit diameter op carburateur 57mm, geschikt voor o.a. Keihin PWK 33 en PWK 35 carburateurs. Geleverd met slangenklem en sticker. Twinair 158719 Zoek je een ander Twinair Powerfilter? Check dan alle Twinair filters.

  Meer informatie
 4. € 33,95

  TwinAir powerfilter voor scooters, brommers en motoren. Universeel te gebruiken. Aansluit diameter op carburateur 63 mm, geschikt voor o.a. Sunworld PWK 36 en PWK 38 carburateurs. Geleverd met slangenklem en sticker. Twinair 158722. Zoek je een ander Twinair Powerfilter? Check dan alle Twinair filters.

  Meer informatie