Aim Mychron 5S 2T laptimer (2x Temperatuur)

Dubbelklik op de afbeelding voor een groter formaat

Zoom Out
Zoom In

Meer afbeeldingen

Aim Mychron 5S 2T laptimer (2x Temperatuur)

Wees de eerste! Review dit product

Aim Mychron 5S teller voor scooters, brommers, motoren en karts. Geschikt voor 2-takt motoren. Nieuwste versie, 5S welke o.a. is voorzien van een snellere GPS module. 2T Uitvoering, deze heeft 2 temperatuur ingangen.

Beschikbaarheid: ✔ Voorradig (1-3 werkdagen)

€ 512,98
Details

AIM MyChron 5S GPS Kart laptimer/datalogger met 2 temperatuuringangen, basis kit met toerentalsensor. De AIM MyChron 5S laptimer is niet zomaar een laptimer. De AIM MyChron 5 is de meest gebruiksvriendelijke laptimer in de markt vanwege de ingebouwde GPS, oplaadbare accu, het overzichtelijke display, duidelijke menu in taal naar keuze, WIFI, achtergrondverlichting welke automatisch geregeld wordt door de ingebouwde lichtsensor.

De AIM MyChron 5S kan in de basisuitvoering het volgende meten:
-RPM
-Rondetijd (via GPS)
-GPS snelheid
-Acceleratie (via GPS)
-1x temperatuur (sensor is optioneel)

Eenvoudige data-analyse op het display middels grafieken en tabellen. Optioneel kan de opgeslagen data eenvoudig middels de WIFI verbinding worden gedownload uit de MyChron 5 en uitgebreid worden geanalyseerd in de Race Studio analysesoftware.

En wil je meer meten dan kun je de AIM My-Chron 5 eenvoudig uit breiden met bijvoorbeeld een kanaaluitbreidingsmodule, SmartyCam HD video camera of een lambdasensor. Je bent dus verzekerd van een goede aankoop want het systeem is altijd volgens eigen wensen uit te breiden en de modules zijn onafhankelijk van elkaar aan de AIM MyChron 5 laptimer te koppelen.

Kortom, de AIM MyChron 5S is niet voor niets wereldwijd de meest verkochte laptimer!

De basis kit bestaat uit:
-AIM MyChron 5S dashboard (standaard voorzien van instelbare achtergrondverlichting (rood, groen, geel, blauw, magenta, cyan, wit en paars), 2 alarmleds voor de temperatuursensor en 5 instelbare shiftlights)
-Oplaadbare Lithium accu
-Oplaadstation voor Litium accu
-Toerentalsensor

-Engelse handleiding
-Nederlandse handleiding

Optioneel kan een magneetontvanger of een infraroodontvanger als rondetijdsensor aangesloten worden (indien je geen rondetijd via GPS wilt meten).
Tevens kan optioneel een externe 12V voeding worden aangesloten (met name als extra uitbreidingsmodules worden gebruikt).

Standaard kan je de AIM Mychron 5 zo bestellen. Er worden dan geen sensoren voor het meten van de temperatuur bijgeleverd. Deze kun je optioneel toevoegen aan je bestelling. Je kan de sensoren gelijk mee bestellen door ze aan te vinken.